Royal Jeremy

Hot nieuws uit pokerland !!!

Een liefhebber weet dat er  een aantal benamingen zijn voor de twee blinde kaarten die u krijgt van de dealer. Pocket Rockets is wellicht te bekendste. Het is een paartje azen, mocht u dit voor het eerst vernemen. The Deuce Coupe, een paartje tweeen. Second to Satan, een paartje zessen. The Wet Dream, paartje vrouwen en zo kunnen we nog wel even door gaan. Mijn persoonlijke favoriet is The Motown Hand. Een boer en een vijf. Niks mee te beginnen, maar het bekt gewoon lekker. (ik luister enkel en alleen naar de blanke bollen van Dolly Parton zoals u weet).

Zo is er ook The Ron Jeremy. In deze hand treft u een zes en een negen. Ron Jeremy is een zeer bekende, zo niet de bekendste acteur van de VS. Zijn dialogen gaan als boter in een kontgat. (deze heb ik gejat uit de film Last Tango in Paris met Marlon Brando, die gouden pik uit een ander genre. Een aanrader).
De Ron Jeremy is een moeilijke hand. Je kunt er eigenlijk niks mee. Zelfs een Suited Jeremy is procentueel gezien ruimschoots de underdog. Maar de ongeschreven wetten op de ruige toendra’s van pokerland schrijven voor dat The Ron Jeremy verdedigd moet worden. Niet ten koste van alles, maar als man ben je verplicht om je respect te tonen voor de perfecte pionier van de porno. Bluffen met The Ron Jeremy wordt aan sommige tafels zelfs gezien als een goede daad voor de mensheid. Als je verliest, dan gooi je als man de waardeloze combinatie open op tafel om trots te kunnen zeggen: …maar ik heb Ron Jeremy wel goed verdedigd.

Op 6 september 2007 werd The Royal Jeremy geïntroduceerd door niemand minder dan Chuck Norris. Ook hij speelt graag een toernooitje om op TV te komen. The Royal Jeremy zijn de volgende vijf kaarten: zes en negen van harten in combinatie met 3 vrouwen waarvan één vrouw, de vrouw van harten moet zijn.
Chuck had puur op instinct al zijn chips naar voren geschoven, maar werd ongelukkigerwijs afgetroefd door een Royal Flush van de tegenpartij. De tegenpartij was een vrouw, dat maakte de situatie onhoudbaar. Een man had ingezien dat Chuck Norris met één simpele handbeweging, de hele tafel naar het ziekenhuis kan tikken. Hij zou hebben geëist dat zijn hand meer waarde had dan een Royal Flush. En Chuck Norris kreeg waar hij recht op heeft. Zijn gelijk.

Dit ter achtergrond informatie. Nu het nieuws.

Vanaf 9 Juni aanstaande is de vrouw van harten geen vereiste meer voor een alles overtreffende Royal Jeremy. De reden voor deze verandering van de spelregels is onduidelijk. In sommige landen wordt beweert dat het vernederende effect door het verliezen van The Royal Jeremy met een Royal Flush van harten, nog intenser is. In Europa denkt men dat Ron Jeremy, the man himself, op zijn respectabele leeftijd gewoon wil pakken wat hij pakken kan. En geef hem eens ongelijk.

Het zal mij niks verbazen als Chuck Norris hier achter zit. Ook al probeer je het, je ziet hem niet, maar hij doet het toch.

Dit waren de sportberichten van 2012.

Van onschatbaar waarde.

De vrouw…

…van harten.

Advertisements
This entry was posted in Puzzelen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s